برگزاری یک دوره تخصصی نان پزی نیازمند توجه به نکات مهمی است تا تجربهای مؤثر و آموزنده برای شرکتکنندگان فراهم کند. در ادامه، به مهمترین نکات و دلایل ثبت نام افراد در این دوره ها می پردازیم. امروزه بسیاری از افراد به دلایل مختلف علاقهمند به کسب دانش نسبت تکنیک های مختلف نان پزی می باشند.
از این رو، با ثبت نام در دوره تخصصی نان پزی ، علاوه بر کسب آموزش های حرفهای، افراد می توانند با دریافت مدرک لیسانس نان، کسب و کار حرفهای در این زمینه را آغاز کنند. آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان متناسب با دوره های تخصصی شیرینی پزی و کیک پزی، لیسانس نان نیز به هنرجویان علاقهمند ارائه می دهند.
مزیت شرکت در دوره تخصصی نان پزی
آموزشگاه های شیرینی پزی که دوره های تخصصی متعددی همچون لیسانس نان ارائه می دهند، بایستی نکات مهم در برگزاری دوره تخصصی نان پزی را رعایت کنند. در این صورت، هنرآموزان با کلیه تکنیک ها از مبتدی تا پیشرفته آشنا می شوند. مهمترین نکاتی که توسط آموزشگاه های حرفه ای در حوزه برگزاری دوره تخصصی نان پزی رعایت می شوند، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- انتخاب مدرس مجرب: مدرسین لیسانس نان باید تخصص و تجربه کافی در نان پزی داشته باشد و توانایی انتقال مفاهیم را بهخوبی داشته باشد.
- آموزش عملی: ترکیب تئوری و عمل بسیار مهم است. کارگاه های عملی در دوره تخصصی نان پزی به شرکتکنندگان این امکان را می دهد که مهارت های جدید را بهطور واقعی تمرین کنند.
- مواد اولیه و تجهیزات: استفاده از مواد اولیه باکیفیت و ارائه تجهیزات مناسب برای تمرین از اهمیت بالایی برخوردار است.
همواره مشارکت در یک دوره آموزشی می تواند فرصتی برای آشنایی با افراد همعلاقه و تبادل تجربیات باشد. جهت کسب اطلاعات تخصصی بیشتر و شرکت در دوره تخصصی نان پزی می توانید با آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان تماس بگیرید.
دوره تخصصی نان پزی مناسب افراد مختلفی است که به این عرصه علاقهمند هستند. افرادی که در صنعت غذا کار می کنند و می خواهند مهارت های خود را در نان پزی تقویت کنند. کسانی که به دنبال یادگیری روش های پخت نان در منزل هستند، نیز می توانند لیسانس نان را از آموزشگاه های شیرینی پزی و قنادی دریافت کنند. آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان با در اختیار داشتن سابقه فعالیت طولانی در حوزه تدریس دوره های تخصصی قنادی و شیرینی پزی، دوره تخصصی نان پزی نیز به هنرجویان خود ارائه می دهند.
برگزاری دوره تخصصی نان پزی توسط اساتید مجرب
افرادی که قصد راهاندازی نانوایی یا کسب و کار مربوط به محصولات نانی را دارند، بهتر است در دوره تخصصی نان پزی شرکت کنند و کلیه تکنیک های مرتبط را از مبتدی تا حرفهای تحت مربیان مجرب آموزش ببینند. مواردی که معمولاً در دوره لیسانس نان توسط اساتید تدریس می شود عبارتند از:
- آشنایی با انواع نان: شناخت نان های مختلف از جمله نان های سنتی و مدرن.
- مواد اولیه: بررسی انواع آرد، مخمرها، آب، نمک و سایر افزودنی ها و ویژگی های آن ها.
- مراحل پخت: از تهیه خمیر تا پخت نان در فر یا روی سنگ.
- تکنیک های ورز دادن و شکلدهی: نکات طلایی برای ورز دادن خمیر و فرمدهی مناسب به آن.
- تجهیزات نان پزی: آشنایی با ابزار و تجهیزات مورد نیاز برای نان پزی.
- نگهداری و ذخیرهسازی: روش های صحیح نگهداری نان در دوره تخصصی نان پزی به هنرجویان تدریس می شود.
- دستورپخت ها: آموزش دستورپخت های مختلف به همراه نکات کلیدی.
دوره تخصصی نان پزی معمولاً شامل کارگاه های عملی نیز هستند، که به شرکتکنندگان این امکان را می دهند تا مهارت های کسبشده را بهطور عملی تجربه کنند. جهت اطلاع از هزینه ثبت نام لیسانس نان می توانید با آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان تماس بگیرید.
نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان پوری سلطانی(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3
تلفن:( ده خط پاسخگو )
021-91002010
021-22221208
021-22907769