راهاندازی یک آموزشگاه شیرینی پزی نیازمند برنامهریزی دقیق و تأمین تجهیزات و منابع مناسب است. در اینجا به برخی از موارد کلیدی مرتبط به فعالیت های حرفهای آموزشگاه شیرینی پزی اشاره می شود. دوره های پایه و پیشرفته با مباحث متعددی همچون آشنایی با مواد اولیه و تکنیک های پایه، تهیه کیک و شیرینی های ساده، شیرینی های فانتزی، تکنیک های تزیین و نان پزی و غیره آشنا می شوند و مهارت های مورد نیاز خود را می توانند در آموزشگاه شیرینی پزی به صورت عملی کسب نمایند. آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان بیش از یک دهه است که به فعالیت خود در زمینه برگزاری دوره های تخصصی قنادی و شیرینی پزی ادامه می دهند.
آموزشگاه شیرینی پزی و معرفی تجهیزات تخصصی آن
تمایز میان چندین آموزشگاه شیرینی پزی در نحوه ارائه خدمات آموزشی توسط مربیان، تنوع دوره های مبتدی و تخصصی و همچنین نوع تجهیزاتی است که مورد استفاده قرار گرفته می شوند. به عنوان مثال، تجهیزات موجود در مراکز آموزشگاه شیرینی پزی و کیک پزی شامل دستهبندی متعددی منجمله موارد زیر می شوند:
- وسایل پخت و پز: فرهای صنعتی و کنوکس، میکسرهای حرفهای، دستگاه های تهیه خامه و همزن، قالب های مختلف شیرینی پزی و ... .
- ابزارهای اندازهگیری: مقیاس های دیجیتال، لیوان های اندازهگیری، قاشق های اندازهگیری و ...
- وسایل آمادهسازی: چاقوهای قنادی، گوشتکوب های برقی، تخته های برش و ... .
- محیط کار: میز کار مناسب، یخچال و فریزر برای نگهداری مواد اولیه، سینک برای شستوشو و ... .
- وسایل ایمنی: کلاه و دستکش برای بهداشت، سیستم های تهویه مناسب و ... .
همچنین یک آموزشگاه شیرینی پزی متناسب با موقعیت های مختلف می توانند کارگاه های ویژه برای جذب هنرجویان خود برگزار کنند. برای مثال دوره تخصصی باقلوای استانبولی و دوره های فصلی برای مناسبت های خاص (مثلاً شب یلدا یا عید نوروز) که آشنایی با انواع شیرینی خشک و سنتی اقوام مختلف را برای افراد فراهم می آورد. همچنین امکان برگزاری کارگاه های معرفی تکنیک های نئوپان و شیرینی های ایتالیایی یا فرانسوی به صورت جداگانه می تواند توسط اساتید مجرب در آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان به علاقهمندان ارائه داده می شود.
آموزشگاه های شیرینی پزی می توانند دوره ها و مباحث متنوعی را برگزار کنند. اصول اولیه شیرینی پزی همانند آشنایی با مواد اولیه (آرد، شکر، تخممرغ، کره و ...) و تکنیک های پایه مثل همزدن، ورز دادن و پخت در آموزشگاه شیرینی پزی به هنرجویان آموزش داده می شوند. آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان جزء یکی از باسابقه ترین مراکز آموزشگاه شیرینی پزی در تهران فعالیت خود را آغاز نمودهاند و همچنان به بهبود کیفیت خدمات خود، هنرجویان متعددی از مدرک بین المللی شیرینی پزی و قنادی از این مجموعه دریافت می کنند.
آشنایی با دوره های تخصصی آموزشگاه شیرینی پزی
تهیه انواع شیرینی خشک و تر همانند شیرینی های سنتی (باقلوا، کلاچ، نان برنجی و ...) و شیرینی های مدرن (کاپکیک، مافین، ماکارون و ...) به صورت مجزا توسط مدرسین حرفهای در آموزشگاه شیرینی پزی و قنادی به هنرجویان تدریس می شوند. دوره تخصصی شکلاتسازی و تزئینات از دیگر مباحث اصلی است که توسط مربیان در آموزشگاه شیرینی پزی به هنرجویان پیشنهاد داده می شود چون با تکنیک های کار با شکلات و آموزش تزئین شیرینی ها با فوندانت، خامه و میوه آشنا می شوند.
در عین حال، در مراکز آموزشگاه شیرینی پزی و کیک پزی، شاهد برگزاری دوره های تخصصی نان پزی هستیم که آشنایی با نان های مختلف (نان سفید، نان سنگک، نان باگت و ...) را برای هنرآموزان فراهم می سازند. البته آشنایی با موارد مهم در رعایت نکات بهداشت و ایمنی همانند رعایت نکات بهداشتی در شیرینی پزی و آشنایی با اهمیت نگهداری مواد غذایی نیز توسط مربیان در آموزشگاه شیرینی پزی و قنادی به هنرجویان تدریس می شوند.
مدیریت و کسب و کار شامل عناوین راهاندازی کسب و کار شیرینی پزی و همچنین نحوه بازاریابی و فروش محصولات می شود که توسط مربیان حرفهای در آموزشگاه شیرینی پزی به شیوه تخصصی تدریس می گردد. در این صورت، هنرآموزان به سهولت می توانند با کلیه فنون و تکینیک های کسب و کار شیرینی پزی و قنادی آشنا شوند و به صورت تخصصی با کمترین بودجه حرفه خود را از ابتدا آغاز نمایند.
نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان پوری سلطانی(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3
تلفن:( ده خط پاسخگو )
021-91002010
021-22221208
021-22907769