با تسلط بر فنون قنادی و شیرینی پزی و داشتن مدرک معتبر، می توانید به راحتی کسب و کار خود را راه‌اندازی کنید و اعتبار بیشتری به برند خود بدهید. سبک پخت و تزئین باقلوای استانبولی متفاوت از باقلوای ایرانی می باشد و به همین دلیل بسیاری از مجموعه ها منجمله شیرینی پزی ها، رستوران ها، هتل ها، کافی‌شاپ ها و ... در لیست منو خود این نوع شیرینی را به مشتریان خود ارائه می دهند. در همین راستا، برگزاری دوره تخصصی باقلوای استانبولی  به افرادی که مهارت لازم برای درست کردن این نوع شیرینی را ندارند، فرصت مناسبی می دهد تا با آن آشنا شوند. آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان به صورت حرفه‌ای در فهرست دوره های تدریس شیرینی پزی، دوره تخصصی باقلوای استانبولی را توسط اساتید مجرب برگزار می کنند.

دوره تخصصی باقلوای استانبولی توسط اساتید مجرب

زمینه‌سازی مناسب، شروع کار، گسترش مهارت ها، دسترسی به اساتید مجرب، استفاده درست از اوقات فراغت فصل تابستان و پیش از کارآفرینی برخی از فاکتورهای مهمی هستند که افراد تمایل بیشتری نسبت به ثبت نام در دوره تخصصی باقلوای استانبولی نشان می دهند. شرکت در دوره های بین المللی باعث آشنایی با حرفه‌ای های دیگر، کارآفرینان و مدرسان برجسته می شود که می تواند به تبادل تجربه و ایجاد فرصت های شغلی کمک کند.

با دریافت مدرک بین المللی پس از اتمام دوره تخصصی باقلوای استانبولی، معمولاً امکان دسترسی به منابع و دوره های آموزشی جدیدتر فراهم می شود که به پیشرفت شما کمک می کند. در نتیجه متناسب با نیازی که افراد مختلف برای افزایش مهارت های خود در حوزه شیرینی پزی و قنادی دارند، می توانند در دوره تخصصی باقلوای استانبولی شرکت کنند و از چنین مهارتی به بهترین شکل ممکن استفاده نمایند. داشتن یک مدرک معتبر می تواند به افزایش اعتماد به نفس فرد در انجام کارها و ارائه محصول باکیفیت به مشتریان کمک کند. جهت اطلاع از شرایط شرکت در دوره تخصصی باقلوای استانبولی می توانید به آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان مراجعه کنید.

دوره تخصصی باقلوای استانبولی توسط آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان به هنرجویان پیشنهاد داده می شود. اعتبار جهانی، ایجاد فرصت های شغلی بیشتر، ارتقاء مهارت ها، شبکه‌سازی مؤثر، افزایش درآمد، امکان راه‌اندازی کسب و کار شخصی، دسترسی به منابع آموزشی و اطلاعات به‌روز و افزایش اعتماد به نفس برخی از دلایل شرکت در دوره تخصصی باقلوای استانبولی به شمار می روند که افراد متناسب با موقعیت کاری نسبت به آن تصمیم می گیرند.

مباحث دوره تخصصی باقلوای استانبولی

علاقه‌مندان به هنر آشپزی و شیرینی پزی، بیشتر تمایل به تهیه مدل های متنوع شیرینی دارند. بدین وسیله متناسب با نیاز محیط کاری و یا تمایل به راه‌اندازی یک کسب و کار در حوزه شیرینی می توانید در دوره تخصصی باقلوای استانبولی ثبت نام کنید و از بروزترین تکنیک های موجود بهره‌مند گردید. علاقه‌مندان به فرهنگ های مختلف می توانند در دوره تخصصی باقلوای استانبولی شرکت کنند و بدین ترتیب با مباحث زیر می توانند آشنا شوند:

  • پخت انواع باقلوا: دما و زمان بهینه پخت، نکات برای تشخیص پخت صحیح و جلوگیری از سوختن آن ها توسط مربیان مطرح می شوند.
  • نحوه تزئین و سرو کردن باقلوای استانبولی: روش های تزیین باقلوا و ایده های خلاقانه برای سرو به هنرجویان ارائه داده می شود.
  • تجربه عملی: شرکت‌کنندگان در دوره تخصصی باقلوای استانبولی معمولاً فرصت عملی برای تهیه انواع مختلف باقلوا را دارند و با راهنمایی مربی مراحل به ترتیب دنبال می شوند.
  • ارزیابی محصول نهایی: تکنیک های ارزیابی طعم، بافت و ظاهر باقلوا.

این مباحث به هنرآموزان کمک می کند تا به صورت حرفه‌ای و با دقت به تهیه باقلوا بپردازند و فنون لازم را برای خلق نوعی خوشمزه و سنتی یاد بگیرند. جهت آگاهی از فهرست مطالب دوره تخصصی باقلوای استانبولی و هزینه ثبت نام می توانید با  آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان تماس حاصل فرمائید.

 نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان پوری سلطانی(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3

تلفن:( ده خط پاسخگو )

021-91002010

021-22221208

021-22907769

ایمیل :
مبلغ : تماس بگیرید
وب سایت :
آدرس :
به این آگهی امتیاز بدهید :
10 / 10
از 1 کاربر

تماس با آگهی دهنده

شماره تماس شما : *
متن پیغام شما : *
تصویر امنیتی :

مشخصات آگهی

اضافه به علاقه مندی ها
تعداد بازدید : 14
نمایش همه
علاقه مندی ها ()