دوره تخصصی باقلوای استانبولی به افراد علاقه‌مند به این نوع شیرینی کمک می کند تا بتوانند به صورت اصولی آن را تهیه کنند. باقلوا یکی از شیرینی های پرطرفدار شهر استانبول ترکیه محسوب می گردد. اکثر قنادی ها، هتل ها، کافه رستوران ها و ... که خواستار ارائه باقلوای استانبولی هستند، می توانند جهت یادگیری این نوع شیرینی در دوره تخصصی باقلوای استانبولی شرکت کنند. در همین راستا، آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان نیز در کنار سایر مباحث مرتبط به کسب و کار قنادی، قادر به برگزاری دوره تخصصی باقلوای استانبولی هستند.

مزیت شرکت در دوره تخصصی باقلوای استانبولی

در دوره تخصصی باقلوای استانبولی، مباحث و نکات فراوانی تدریس می شود، تا بدین وسیله هنرجویان بتوانند در مدت زمان اندک با فوت و فن های این سبک از شیرینی پزی آشنا شوند. پس از معرفی تاریخچه و فرهنگ باقلوا در ترکیه و تأثیر آن بر مهمانی ها و عیدها، نوبت به آموزش در دوره تخصصی باقلوای استانبولی می رسد که شامل موارد زیر است:

معرفی مواد اولیه: خمیر یوفکا، مغزهای مختلف (پسته، گردو، بادام)، شکر و شیرینی پزی، کره و روغن.

تهیه و نازک کردن خمیر: تکنیک های صحیح برای تهیه و ورز دادن خمیر یوفکا و روش های نازک کردن آن در دوره تخصصی باقلوای استانبولی به هنرجویان ارائه داده می شود.

پر کردن و لایه‌گذاری: مراحل پر کردن خمیر با مغزها و اهمیت لایه‌بندی برای ایجاد بافت مناسب.

طرز تهیه شربت: نکات مهم در تهیه شربت باقلوا، از جمله نسبت شکر به آب و افزودن طعم‌دهنده ها مانند لیمو یا گلاب

اهمیت رعایت بهداشت در فرآیند تهیه و ذخیره‌سازی باقلوا حائز اهمیت است و به همین دلیل جزء مباحث اصلی در دوره تخصصی باقلوای استانبولی به هنرجویان آموزش داده می شود. برای ثبت نام و اطلاع از هزینه دوره تخصصی باقلوای استانبولی در آموزشگاه شیرینی پزی بهتر است با آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان تماس بگیرید.

دوره تخصصی باقلوای استانبولی طرفداران بسیاری دارد چون این نوع شیرینی در محیط های مختلف به فروش می رسد و به تنهایی می تواند برای برخی از افراد یک کسب و کار پررونق محسوب گردد. در نتیجه افرادی که علاقه‌مند به شرکت در دوره تخصصی باقلوای استانبولی را دارند، می توانند برای اطلاع از جزئیات مباحثی که ممکن است تدریس شوند، با آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان تماس حاصل فرمائید.

معرفی سرفصل های دوره تخصصی باقلوای استانبولی

معرفی و بررسی پیشینه باقلوای استانبول و اهمیت این نوع شیرینی در فرهنگ غذایی ترکیه توسط اساتید مورد بررسی قرار گرفته می شود و سپس سرفصل مباحثی که در دوره تخصصی باقلوای استانبولی به هنرآموزان ارائه داده می شود، تشریح می گردد که عبارتند از:

مواد اولیه: آشنایی با انواع مواد مورد نیاز مانند خمیر یوفکا، مغز های مختلف (بادام، گردو، پسته، فندوق) و شربت.

تهیه خمیر: آموزش روش های تهیه و نازک کردن خمیر یوفکا به صورت حرفه‌ای.

پر کردن باقلوا: تکنیک های مختلف پر کردن باقلوا با مغزهای گوناگون و نکات کلیدی برای ایجاد طعم و بافت مناسب.

طرز تهیه شربت: روش های تهیه شربت شیرین باقلوا و تنظیم غلظت و طعم آن.

پخت باقلوا: نکات مربوط به دما، زمان و روش پخت برای دستیابی به باقلوایی ترد و خوشمزه.

تزیینات: راهکارهای تزیین باقلوا و ارائه ایده هایی برای سرو آن.

در این قسمت نیز شما را با برخی از انواع مدل باقلوا که ممکن است در دوره تخصصی باقلوای استانبولی به هنرجویان ارائه داده شود، آشنا می سازیم:

باقلوا با مغز گردو: نوعی کلاسیک و بسیار محبوب.

باقلوا با پسته: با طعم خاص و نرم و ترد بودن.

باقلوا با فندوق: ترکیبی خوشمزه با مغز فندوق.

باقلوا شکلاتی: با افزودن شکلات برای طعمی مدرن و دلچسب.

باقلوا مخصوص: با طعم ها و تزیینات ویژه که می تواند متناسب با سلیقه های مختلف باشد.

در مجموع، هدف از برگزاری دوره تخصصی باقلوای استانبولی، آموزش تکنیک های حرفه‌ای و ایجاد تنوع در تهیه باقلواست که توسط آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان نیز تدریس می شود.

نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان پوری سلطانی(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3

تلفن:( ده خط پاسخگو )

021-91002010

021-22221208

021-22907769

ایمیل :
مبلغ : تماس بگیرید
وب سایت :
آدرس :
به این آگهی امتیاز بدهید :
10 / 10
از 1 کاربر

تماس با آگهی دهنده

شماره تماس شما : *
متن پیغام شما : *
تصویر امنیتی :

مشخصات آگهی

اضافه به علاقه مندی ها
تعداد بازدید : 11
نمایش همه
علاقه مندی ها ()