قنادی در نوع خود، یک کسب و کار پردرآمد محسوب می گردد که افراد زیادی خواستار ورود در این حوزه هستند. جهت راهاندازی حرفه قنادی، مستلزم کسب گواهینامه معتبر است که افراد با ثبت نام در آموزشگاه شیرینی پزی می توانند بدست آورند. بهتر است بدانید، صدور مدرک بین المللی قنادی نیاز به گذراندن دوره های مختلف مرتبط به حرفه شیرینی پزی و قنادی دارد. در ادامه پست این هفته تلاش داریم تا شما را بیشتر با جزئیات مباحثی که توسط آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان تدریس می شوند، آشنا سازیم. ضمن آنکه به میزان اهمیت بالای دریافت مدرک بین المللی شیرینی پزی اشاره کلی داشته باشیم.
صدور مدرک بین المللی قنادی و شیرینی پزی
صدور مدرک بین المللی قنادی قابل ترجمه است و افرادی که قصد مهاجرت و آغاز یک حرفه در کشور مقصد همچون کانادا، ترکیه، انگلیس و سایر را دارند، می توانند از این مدرک به عنوان مجوز برای آغاز فعالیت خود استفاده کنند. بنابراین افرادی که در صدد برای برنامهریزی یک سرمایهگزاری مطمئن و پرسود هستند، می توانند متناسب با علاقه و توان مالی مناسب، از مزایای صدور مدرک بین المللی قنادی بهرهمند گردند. برخی از مراحلی که افراد پیش از صدور مدرک بین المللی شیرینی پزی بایستی بگذرانند، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- آشنایی با مواد اولیه، ابزارها و تکنیک های پایه قنادی.
- آموزش تهیه دسرهای معروف فرانسوی مثل ماکارون، پتیفور و موس.
- آشنایی با استانداردهای بهداشت و ایمنی در تهیه خوراکی ها.
- دوره های تخصصی در زمینه تزئین کیک با استفاده از فوندانت، کرم ها و تکنیک های هنری.
- یادگیری مدیریت کسبوکار، شامل مواردی نظیر مالیات، بازاریابی و مدیریت منابع انسانی.
پس از گذراندن دوره های تخصصی شیرینی پزی، هنرجویان باید در آزمون های عملی و نظری شرکت کنند تا توانایی های خود را نشان دهند و در نهایت صدور مدرک بین المللی قنادی توسط آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان انجام می پذیرد.
مدرک بین المللی شیرینی پزی بهترین روش برای کسب مجوز برای شروع یک فعالیت حرفهای در زمینه شیرینی پزی محسوب می گردد. همواره دریافت مدرک بین المللی شیرینی پزی مستلزم گذراندن دوره های مختلف مرتبط است که شامل مباحث نظری و عملی می شود. در ادامه پست به صورت کلی شما را با برخی از مباحث اصلی که توسط آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان به هنرجویان ارائه داده می شود، می پردازیم که شرایط را برای صدور مدرک بین المللی قنادی مهیا می سازد.
مباحث مرتبط به صدور مدرک بین المللی قنادی
برخی از دوره های آموزشی به منظور صدور مدرک بین المللی قنادی، ممکن است شامل کارآموزی در قنادی های معتبر باشد که تجربه عملی را برای شرکتکنندگان فراهم می کند. اگر به دنبال راهاندازی کسب و کار شیرینی پزی هستید، برخی از آموزشگاه ها اطلاعاتی درباره بازاریابی، مدیریت و فروش نیز ارائه می دهند. در حالت کلی، دریافت مدرک بین المللی شیرینی پزی می تواند به افراد اعتبار لازم برای ورود به حرفه قنادی را بدهد و یک گام به کسب موفقیت در این کسب و کار نزدیک کند. برخی از دوره هایی که مستلزم صدور مدرک بین المللی قنادی است، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- آشنایی با مبانی قنادی
- آموزش انواع دسر
- آموزش های تخصصی
- آزمون و ارزیابی عملی
- نحوه مدیریت کارگاه قنادی
- آموزش تکنیک های کیک پزی
- تزئین انواع شیرینی، شکلات و کیک
- آشنایی با فنون شیرینی پزی خشک و تر
- آشنایی با اصول بهداشت و ایمنی مواد غذایی
- آشنایی با روش های مختلف شیرینی پزی خارجی
در حالت کلی، هر یک از دوره ها و مباحث آموزشی برای صدور مدرک بین المللی قنادی ممکن است بسته به سیاست مدیریتی مؤسسه های آموزشی متفاوت باشند. همواره این مسئله مهم را مد نظر قرار دهید که دریافت مدرک بین المللی شیرینی پزی و هر حرفه دیگری را از مراکز معتبر و شناخته شده دریافت کنید چون می تواند تأثیر بسزایی بر روی اعتبار مورد نیاز شما برای آغاز یک کسب و کار داشته باشد.
نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان پوری سلطانی(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3
تلفن:( ده خط پاسخگو )
021-91002010
021-22221208
021-22907769