یکی از گزینه های مناسب برای ورزش کردن تردمیل است. محتوای مقاله به این موضوع اشاره دارد که آیا استفاده از  تردمیل خانگی امکان پذیر است یا خیر ؟ و در این صورت باید به چه نکات و اصولی توجه کرد.

ورزش کردن را می توان عاملی مهم در سلامتی و تناسب اندام به شمار آورد. افراد با توجه سن، توانایی فیزیکی و علاقه می توانند آن را در برنامه روزانه خود بگنجانند. طی دوران بارداری تغییرات متفاوتی در بدن مانند افزایش وزن رخ می دهد؛ بنابراین لازم است که شرایطی برای ورزش کردن به وجود آید.

تردمیل در دوران بارداری

فعالیت پیاده روی در دوران بارداری توصیه می شود اما گاهی اوقات امکان انجام آن به صورت منظم وجود ندارد؛ مواردی مانند شرایط آب و هوایی نامناسب و موارد مشابه را می توان به عنوان دلایل این موضوع بیان کرد.

دستگاه تردمیل در موارد زیر به افراد کمک خواهد کرد:

  • ورزش کردن در هر زمان و مکانی به آسانی امکان پذیر است.
  • امکان تنظیم شیب و سرعت دلخواه وجود دارد.
  • ضعیف شدن ماهیچه و عضلات و دشواری در راه رفتن از ویژگی های دوران بارداری است. کاهش این مشکل و رفع تنش های عضلانی به وسیله سطح صاف دستگاه تردمیل امکان پذیر است.
  • از دیگر فواید دستگاه تردمیل می توان به این موضوع اشاره کرد که پس از این دوران، امکان ورزش کردن در خانه و مراقبت از کودک به صورت همزمان وجود دارد.

نحوه استفاده از تردمیل در دوران بارداری

1) ابتدا بدن باید با حرکات کششی به مدت 5 دقیقه گرم شود.

2) به آرامی و با سرعت 3 کیلومتر راه رفتن را شروع کنید؛ شاید تنفس مشکل باشد اما باید صحبت کردن آرام امکان پذیر باشد.

3) با سرعت 3.5 و شیب 1.5 درصد دویدن را آغاز کنید.

4) راه رفتن با سرعت و شیب اولیه را به مدت 2 دقیقه انجام دهید. این مرحله فرصت استراحت برای بدن است.

5) دوباره سرعت را روی  3.5 کیلومتر تنظیم کنید 5 دقیقه بدوید؛ در این مرحله شیب باید روی 3 تنظیم شود. افزایش شیب باید کم کم انجام شود و باید راحتی کاربر در نظر گرفته شود؛ در صورت عدم توانایی برای ورزش کردن در شیب های بالا، میزان شیب کمتری انتخاب شود.

6) راه رفتن با سرعت و شیب مطرح شده در مرحله 5 به مدت 2 دقیقه انجام شود.

7) دویدن به صورت مجدد آغاز شود و شیب به میزان 1 درصد بیشتر شود.

8) راه رفتن با سرعت 3 به مدت یک دقیقه فعالیت این مرحله است. سرعت 2.5 برای دقیقه دوم مناسب است. 1 درصد کاهش شیب نیز بعد از هر 30 ثانیه باید انجام شود تا شیب به صفر برسد.

9) انجام حرکات کششی، اقدام آخر است.

نکاتی که باید مورد توجه قرار گیرند

  • این برنامه مناسب برای دوران سه ماهه اول و دوم بارداری است.
  • پیش از آغاز هر تمرینی، باید مشورت با پزشک را در نظر بگیرید و ورزش کردن را بر مبنای توصیه های او انجام دهید.
  • در صورت افزایش احتمال بروز خطرات دوران بارداری با انجام فعالیت ورزشی با تردمیل، نباید کار با تردمیل انجام شود.
  • تنفس و ضربان قلب در پایان ورزش باید در حالت عادی قرار داشته باشد. در غیر این صورت و داشتن احساس ناخوشایند، ورزش باید متوقف شود.
  • نباید فشاری روی بدن باشد؛ به عبارت بهتر شیب و سرعتی را انتخاب کنید که در آن احساس راحتی بیشتری دارید.
  • مدت زمان تمرین بهتر است 30 دقیقه در روز باشد؛ همچنین توصیه این است که سه روز در هفته به ورزش اختصاص داده شود.

 

نکاتی که هنگام کار با تردمیل خانگی باید رعایت کنید

در دوران بارداری، استفاده از دستگاه تردمیل باید با وضعیت عادی تفاوت داشته باشد بنابراین رعایت اصول مربوط به آن لازم است تا حفظ سلامتی طی ورزش وجود داشته باشد.

انجام حرکات کششی قبل و بعد از تمرین

از بخش های جدایی ناپذیر و مهم ورزش، حرکات کششی است که بدن را آماده و گرم می کند.

توصیه می شود که انجام این حرکات بیش از حد نباشد؛ زیرا طی دوران بارداری، ماهیچه ها و مفصل ها به دلیل تغییرات فیزیکی بدن نرم تر و ضعیف تر می شوند.

آب به اندازه کافی مصرف کنید

ورزش، چربی سوزی و دمای بدن را بیشتر می کند. محیط مناسب برای رشد و نمو جنین به وسیله دمای طبیعی بدن و آب کافی ایجاد می شود. تعریق سبب می شود که آب بدن از بین برود. پس بهتر است که نوشیدن آب کافی را همواره مد نظر قرار دهید.

برنامه ورزشی مناسبی را انتخاب کنید

ورزش در این دوران موجب دور شدن از نگرانی و استرس و دست یابی به آرامش خواهد شد.

ورزش کردن در سه ماه اول و دوم دوران بارداری بلامانع است؛ اما در صورتی که دکتر مربوطه با ورزش موافق نباشد بهتر است از انجام آن خودداری شود. در طی سه ماه آخر بارداری باید با احتیاط ورزش کرد و استفاده از وسیله هوازی کمتر باشد.

با ایجاد تعادل در سرعت و شیب دستگاه تردمیل می توان مانع از وارد شدن فشار زیاد روی زانو و کمر شد. با تمرکز روی کاهش دفعات تمرین، گرم کردن بدن و اجرای حرکات کششی می توان فشار را به حداقل رساند.

گیره ایمنی تردمیل را فراموش نکنید

لازم است گیره ایمنی در جای درستی قرار داده شود تا از عدم تعادل (و به دنبال آن احتمال سرگیجه و افتادن) جلوگیری شود. گیره از یک سو باید به لباس وصل شود و از سویی دیگر به دستگاه متصل شود. در هنگام خطر، این گیره می تواند گیره را متوقف کند.

به جای سرعت بر شیب تمرکز کنید

تغییر شیب به جای افزایش سرعت در هنگام تمرین با این تجهیزات ورزشی پیشنهاد می شود. به این ترتیب قدرت و انعطاف پذیری ماهیچه ها افزایش پیدا خواهد کرد و ضربان قلب نیز حفظ خواهد شد.

سلامت جنین را مد نظر قرار دهید

سرعت کم روی دستگاه تردمیل در ماه های پایانی از دیگر توصیه های لازم است. امکان ادامه دادن برنامه ورزشی پس از این دوران وجود دارد.

خرید تردمیل خانگی از هایپرجیم

برای خرید تردمیل خانگی می توان به فروشگاه هایپرجیم مراجعه کرد. این مجموعه انواع این دستگاه ها را در مدل ها و برندهای گوناگون در اختیار مشتریان قرار می دهد.

فروشگاه هایپرجیم

نمایشگاه و فروشگاه : 02166006000 - 02166005000 - 02166055079 

تماس با کارشناسان : عبدالحسینی  09122648409 حاجیلویی  09122108002

آدرس نمایشگاه و دفتر فروش : تهران خیابان آزادی به سمت انقلاب جنب مترو شادمان نبش کوچه زمانی پلاک 6 ساختمان 133 طبقه ی چهارم واحد 6 

ایمیل :
مبلغ : تماس بگیرید
وب سایت :
آدرس :
به این آگهی امتیاز بدهید :
10 / 10
از 1 کاربر

تماس با آگهی دهنده

شماره تماس شما : *
متن پیغام شما : *
تصویر امنیتی :

مشخصات آگهی

اضافه به علاقه مندی ها
تعداد بازدید : 378
نمایش همه
علاقه مندی ها ()